Fresh February: 1x gratis Vegetable Butcher maaltijd

Actie is geldig t/m 28-02-2021. Deze actie is alleen gelding op producten met een winkelwaarde van minder dan €10,00 per stuk. Op vertoon van deze kortingscoupon bij de kassa zal de korting verrekend worden. Deze actie is geldt niet voor click & collect (online bestellen). 

En... Bij minimale besteding van €50 krijg je 3 vouchers voor de vegetable butcher

Net na de feestdagen, tijd om de balans weer op te maken. Dennis onze Vegetable Butcher zorgt dat jij in het nieuwe jaar genoeg groente op je bordje krijgt. Als jij voor €50 euro of meer afrekent, krijg je 3 vouchers mee die je bij onze vegetable butcher kan verzilveren voor vers gesneden groenten in de hele maand januari.

Ontdek 100% gezond boodschappen doen

Een kijkje in ons assortiment. Wij verkopen alleen producten die 100% gezond zijn. Dus zonder toegevoegde kunstmatige rommel. Hierdoor is ons eten niet eeuwig houdbaar, maar wel heel erg vers. We vinden het ook heel belangrijk om zoveel mogelijk in te kopen bij lokale leveranciers. Zowat alles komt uit Nederland. Met click & collect kun je online je boodschappen bestellen en ze een paar uur later in de winkel in de Pijp ophalen. Liever lekker shoppen of heb je een kortingscoupon? Kom dan langs bij ons op de Ferdinand Bolstraat 88.